Läggfest.

Hade en liten bjudning igår med klassikern fläsklägg och rotmos som huvudnummer.

Här ligger närmare tre kilo lägg och väntar på uppkok, kryddat med lite salt (läggen är ju rimmad), pepparkorn, lagerblad, en morot och en kvartad lök.

Tillförrätt hade Henrietta med sig diverse inälvor! Mycket gott.


Till läggen serverades givetvis rotmos och öl! Lite grönt fick också hänga med på ett hörn.

Vi hade två olika efterrätter! :D Den första bestod av punchparfait och jordgubbsås

och den andra var en enkel chokladmousse med ett bär på toppen!

Avecen bestod dagen till ära av blossas glögg spetsad med rom.

This entry was posted in Digital, Fotografi, Mat, Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>